Kalender

Her kan du se Landsbyggefondens kommende konferencer, webinarer og andre arrangementer.

Arrangementer i 2023

Solceller I Hedemarken 018

Informationsmøde: Bæredygtighed- og digitaliseringspuljer

Landsbyggefonden inviterer til informationsmøde for ansøgere til tilskud fra bæredygtigheds- og digitaliseringspuljerne i 2023.

Tilmeld dig til informationsmødet ved at sende en mail til tilmelding@lbf.dk

Mailen skal indeholde dit navn og organisation, samt din motivation for at deltage til informationsmødet, herunder hvilket projekt du tilmelder dig i forbindelse med.

Læs mere

04. oktober

Studiestræde 50, 1554 København K

LBF Bystrategisk Udsyn 2022 138

Bystrategisk Udsyn - med Blandet By prisen

Sæt kryds i kalenderen d. 7. november 2023, hvor Bystrategisk Udsyn lander i Horsens! 

Til konferencen retter vi blikket mod en af de helt store, presserende dagsordener, nemlig fremtidens sundhedsindsatser. Vi står overfor en række større udfordringer, og det gælder ikke mindst indenfor den almene boligsektor.

Program følger...

Tilmeld dig

07. november

FÆNGSLET, Fussingsvej 8, 8700 Horsens

Living Places

Udstilling af vinderløsninger fra NFG idekonkurrencen

Hvordan skal vi bo sammen i fremtiden på tværs af generationer? Det er temaet, når udstillingen ”Neighbourhoods for Generations” præsenterer fire vinder-projekter fra Landsbyggefondens internationale idekonkurrence af samme navn. Udstillingen afholdes i forbindelse med, at København er udpeget som arkitekturhovedstad af UNESCO, og at den store arkitektkongres UIA afholdes i byen i 2.-6. juli 2023.

Demografien i vores samfund har de seneste årtier ændret sig drastisk. Faldende fødselsrater, højere levealder og flere mennesker, der flytter til de store byer, tvinger os til at nytænke vores boliger og måden, vi bor sammen på. ”Neighbourhoods for Generations” præsenterer innovative bud på nabolag, der kan imødekomme fremtidens udfordringer og gribe nye muligheder.

Udstillingen finder sted i Pavillon 7 fra 30. juni til 31. oktober i Jernbanebyen hos Velux-projektet Living Spaces. Udstillingen er gratis og åben for alle.

Læs mere på www.neighbourhoodsforgenerations.com

Find vej

01. december

Otto Busses vej 27, 2450 København SV