Effektiv energirenovering

Albertslund

Energirenovering

En sammentænkning af bestræbelserne på at sænke udgifterne til energi med andre indsatser, der skal hæve boligernes komfort, munder ud i en helhedsorienteret renovering i Albertslund Syd.

Penge. Miljø. Boligkomfort. Alle tre aspekter er sammentænkt i en gennemgribende renovering af boligområdet Bjørnens Kvarter.

Resultatet kan aflæses i alle tre regnskaber: På varmeregningen, i CO2-regnskabet og i kvaliteten af boliglivet.

Se hvorfor Albertslunds Syds helhedsorienterede energirenovering er ved at blæse Claus Bech-Danielsen i kanalen af begejstring.

Professor Claus Bech-Danielsen er taget til Bjørnens Kvarter, hvor hensyn til penge, miljø og boligkomfort marcherer i takt mod fremtiden.

Besparelser der batter

Den store værktøjskasse har været i sving i Albertslund. Man kan sige, at boligerne i området har fået en ny overfrakke på. Indenfor har boligerne gennemgået en grundig renovering, og er blevet forbedret til lav-er-fjernvarme.

Og resultatet imponerer. Det anslås at hver enkelt lejer kan spare op til 70 % på varmeregningen, når alle tiltag regnes med, og hensynet til miljøet er tilsvarende styrket.

Øget boligkomfort

Hånd-i-hånd med de energibesparende indsatser er gået tiltag, der øger følelsen af komfort i den enkelte bolig. Det trækker nu væsentlig mindre ind, da boligerne er tætnet.

Hvis du vil vide mere om energirenovering