Løft af udtryk og omdømme

Trige

Trigeparken nær Århus

Opført i 1980 og med en forhistorie som ”ghetto” trængte Trigeparken til et løft. Løftet skulle ske ved at ændre på beboersammensætningen og lejlighedsstørrelsen, så området igen blev attraktivt.

Lys forude

Seks boligblokke med i alt 190 boliger skulle renoveres. Tre af dem blev totalrenoveret, hvor alle gamle betonfacadeelementer blev fjernet.

Det resulterede i, at facaden nu har et nyt, æstetisk udtryk. Teddy, formand for afdelingsbestyrelsen, mener, at de nye facader helt lyser området op, når man kommer kørende.

”Jeg er så lykkelig for at bo her… Trigehaven er mit paradis på jord” siger Frida, beboer i Trigeparken.

Ved skov og by

Frida, beboer i Trigeparken, var meget skeptisk, da hun hørte, at området skulle renoveres. Hun har boet i Trigeparken i mere end 34 år og var ked af, at hendes opgang stod til nedrivning.

Men en ny start var alligevel vejen frem. Før renoveringen var Frida afhængig af krykker, hvilket var besværligt, når man skulle op ad trapperne.

De nye elevatorer giver hende nu mulighed for at komme alle vegne uden besvær.

Trigeparken ligger nær skov og grønt, men samtidig også kun 12 minutter fra Aarhus midtby, hvilket er noget af dét, som gør Trigeparken til Fridas paradis på jord.

Hvis du vil se mere om renoveringer